Bliv medlem af Vejle AmatørScene

Aktivt medlem

Som aktivt medlem af Vejle AmatørScene er der i forbindelse med hver eneste forestilling mange opgaver på og bag scenen, så selv om du ikke kunne drømme om at stå på scenen, skal det ikke afholde dig fra at blive medlem - vi har brug for alt den hjælp vi kan få!

Derudover får du rabat på alle forestillinger du ikke selv er med i.

Abonnent / Abonnentpar

Som abonnent er du med til at støtte vores arbejde med alle teaterproduktionerne økonomisk - og det er en rigtig stor hjælp i sig selv. Derudover får du en betragtelig rabat på alle forestillinger.

Kontingentbetaling

Som aktivt medlem betaler du pr. år 150,00 kr. hvilket udløser en rabat på ca. 50% af entrépris som tilskuer pr. forestilling.

Som abonnent betaler du 100,00 kr. pr. år, hvilket udløser en rabat på ca. 33% af entrépris som tilskuer pr. forestilling. Abonnentpar betaler 200,00 kr. pr. år og har samme fordele som almindelige abonnenter.

Kontingentet indbetales på reg.nr. 5545 kontonr. 8894440431, og husk at påføre dit navn ved overførslen. Medlemskabet gælder fra 1. april til 31. marts.

Bliv medlem

Her kan du melde dig ind i Vejle AmatørScene. Husk du først er fuldbyrdigt medlem når du har betalt kontingent. Du kan finde informationer om dette i boksen til venstre.

Skuespil
Instruktion
Scenebygning
Kostumer
Sminke
Praktiske hjælp (sidde i dør mv.)
Bestyrelsesarbejde o.lign
Andet (uddyb gerne herunder)